home button

. Zeven Ingrediënten voor een Ontspannen Leven

 
 
 

 

Creëer innerlijke rust en vrijheid door te leven vanuit je ziel

 

Gratis online workshop

31 mei 10.00 - 11.30 uur

 

 

 

 

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal veel meer ruimte en aandacht mogen geven aan ons diepste wezen. Dat onze ziel, onze intuïtie, onze levensenergie al heel lang in de verdrukking zit door de overmatige aandacht op het mentale en fysieke deel van wie wij als mensen zijn.

Ik voel diep van binnen dat ik daar aan bij wil dragen en zo kwam ik op het idee om SoulFitness te gaan aanbieden.

SoulFitness gaat over werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest met de ziel als uitgangspunt. Wij zijn spirituele wezens en we hebben een fysieke ervaring in deze wereld. Gek genoeg benaderen we het leven alsof het omgekeerd is. En zitten we vast in allerlei vaste paden en overtuigingen.

Met SoulFitness nodig ik je uit om naar binnen te kijken en contact te maken met wie je werkelijk bent. Om te gaan voelen en ervaren wat bij jou past, waar je werkelijk behoefte aan hebt.

Je zult daar ook jouw ingesleten patronen, overtuigingen, angsten, e.d. tegenkomen. En ook daar gaan we mee aan de slag. Stap voor stap. Want voorbij deze patronen en overtuigingen ligt de ruimte en de innerlijke vrijheid.

Het doorwerken en loslaten van dingen die jou beperken, geeft heel veel innerlijke rust en ruimte en brengt nieuwe mogelijkheden op je pad.

Met SoulFitness werken we in zachtheid en liefde aan het omvormen van de dingen die we niet meer nodig hebben. Dingen die ons tegenhouden om te doen wat bij ons past. Zodat dat waar we ten diepste naar verlangen naar buiten kan komen.

Jouw wijsheid zit van binnen en als je haar de kans geeft om jou de weg te wijzen, dan zul je een enorme innerlijke vrijheid gaan ervaren.

Op vrijdag 31 mei van 10.00 tot ca. 11.30 uur geef ik de tweede online workshop SoulFitness met als thema Stroming.

Aanmelden kan via deze link:
https://forms.aweber.com/form/86/1286404486.htm

 

Je krijgt na je aanmelding een mail ter bevestiging en een paar dagen voor de 31e ontvang je informatie over het inbellen.

 

Er wordt een opname gemaakt, die je later kunt beluisteren als je er niet live bij kunt zijn.

 

Graag tot dan!

 

P.S. In juni komt er een uitgebreidere gelegenheid om SoulFitness te ervaren, zowel online als live in mijn praktijk.

Meer informatie via deze link.