home button

. Zeven Ingrediënten voor een Ontspannen Leven

 
 
 

 

De oase is voor vrouwen vanaf 35 jaar die overbelast of burnout zijn.

Deze vrouwen beseffen dat ze zichzelf te lang voorbij zijn gelopen en dat er écht verandering in hun leven nodig is.

Ze zijn op zoek naar zachtheid, leven vanuit hun intuïtie en gevoel en ze beseffen dat er waardevolle lessen achter hun burnout of andere ongewenste situatie verborgen liggen. Ze verlangen naar innerlijke rust en willen graag een ontspannen en zacht stromend leven opbouwen. Met ruimte, plezier en energie.

 

Ze beseffen ook dat ze het deze keer niet alleen kunnen, terwijl ze dat tot nu toe wel vaak gedaan hebben. Hulp vragen ligt niet zo in hun aard. Maar ze hebben nu iemand nodig die hun gids kan zijn naar transformatie, innerlijke rust en liefde.

 

Het zijn vrouwen die veel met hun hoofd werken, graag alles onder controle hebben en goed kunnen organiseren en analyseren. Ze hebben hun gevoelsleven verwaarloosd, doen nauwelijks nog leuke dingen voor zichzelf en staan dag en nacht voor anderen klaar. Daardoor zijn ze zichzelf vergeten. Wat vind ik zelf eigenlijk leuk? Wat heb ík nodig? zijn vragen die ze al lang niet meer gesteld hebben en vaak ook niet meer kunnen beantwoorden. Kortom: ze zijn zichzelf kwijtgeraakt.

 

 

Wie is gebaat bij de therapie en coaching van Vitaalkunst?

  • Vrouwen die ergens voelen dat ze een wezenlijke verandering in hun leven nodig hebben, omdat ze op een doodlopende weg zitten.

  • Vrouwen die behoefte hebben aan verdieping en willen leven vanuit hun intuïtie en innerlijke wijsheid.

  • Vrouwen die de diagnose burnout hebben gekregen en dit zien als een ontwikkelingskans in hun leven.

  • Vrouwen die willen leren om op de stroom van het leven te varen in plaats van alsmaar te blijven rennen.

  • Vrouwen die innerlijke rust en ruimte in hun leven willen en op zoek zijn naar balans.

 

Kortom, vrouwen die vanuit hun hart en ziel willen leven.

 

Wil jij deze prachtige ontwikkelingskans, die het leven jou biedt, met twee handen aangrijpen?

Laat mij je dan helpen om op een creatieve manier samen jouw weg te vinden naar een nieuw evenwicht tussen jouw innerlijke wereld en de buitenwereld, zodat je weer vrolijk huppelend en vol vertrouwen door het leven gaat. Zodat jij jouw natuurlijke zachtheid en intuïtieve kracht gaat eren en stopt met rennen, controleren en doorduwen.

 

 

Klik hier om meer te lezen over mijn aanpak.

quote-left

Aanvankelijk was ik wat sceptisch, maar in de loop van de behandeling ging ik het steeds prettiger vinden en zien dat mijn kunstzinnig werk een vertaalslag is van hoe ik mij voel.

M.v.A.

quote-right

 

quote-left

Het heeft me geholpen om weer bij mezelf te komen. Een evenwicht te vinden, terug te vinden in/na een zeer roerige periode in mijn leven.

W.R.

quote-right

 

quote-left

De therapie heeft een sterke werking op me gehad. Er kwam emotioneel van alles los wat ik een plek kon geven en los kon laten. Het heeft me rust gegeven.

J.H.

quote-right

 

quote-left

Ik vond het heel prettig dat je zelf meewerkt. Je geeft voldoende ruimte en stuurt op een positieve manier bij. Ik herkende me in de dingen die je had waargenomen in mijn werk en je voelde heel betrokken. 

J.H.

quote-right